Ο «Κούκος» αποτελεί ένα σημείο ορόσημο για τη Ρόδο, γνωστό για τη ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρά του. Άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1999, ως ένα παραδοσιακό καφενείο με ισχυρή ταυτότητα δημιουργώντας ένα στέκι για όλες τις ηλικίες.

Η αγάπη για το παλιό και ο σεβασμός στην ιστορία του τόπου δημιούργησαν έναν αυθεντικό χώρο γεμάτο από αντικείμενα αντίκες που γεφύρωσε το χάσμα ανάμεσα στην παράδοση και τη νέα γενιά. Στον «Κούκο» μπορούσε κανείς να απολαύσει παραδοσιακό ελληνικό καφέ στη χόβολη, ενώ τα βράδια στα τραπέζια προσφερόταν κρασί συνοδευμένο από ποικιλία μεζέδων.

Η αγάπη για εξέλιξη και η επιτυχημένη πορεία του χώρου, αναβάθμιζαν χρόνο με τον χρόνο τις υπηρεσίες της επιχείρησης. Έτσι, με τα χρόνια ο χώρος επεκτάθηκε απέκτησε, αυλή και φούρνο, ενώ σήμερα πλέον ο αποτελεί έναν πολυχώρο που περιλαμβάνει μια σειρά από υπηρεσίες και ανέσεις για επισκέπτες που ξέρουν να εκτιμούν το ωραίο.

Από τις ιδιαίτερες σουίτες του καταλύματός του, το κομψό εστιατόριο, την καφετέρια, το bar, τον νέο χώρο του spa, μέχρι και την ασφάλεια που προσφέρει η δυνατότητα ιδιωτικού πάρκινγκ, ο «Κούκος» έχει κάτι για όλους.

Το νεοκλασικό κτήριο, επηρεασμένο από την ιταλική αρχιτεκτονική, κτίστηκε το 1900 και πήρε το όνομά του από το ρολόι – κούκο, το οποίο βρίσκεται στην είσοδο και κάποτε ανήκε στον πατέρα του ιδιοκτήτη.

Σήμερα, οι επισκέπτες του χώρου μπορούν να απολαύσουν μια γεύση από τον παραδοσιακό ελληνικό πολιτισμό, καθώς και μια σειρά από σύγχρονες ανέσεις και υπηρεσίες. Είτε θέλετε να χαλαρώσετε με ένα φλιτζάνι καφέ, να απολαύσετε ένα γεύμα ή απλά να εξερευνήσετε τη γοητευτική ατμόσφαιρα μιας διαμονής με υπογραφή, ο Κούκος είναι ο τέλειος προορισμός για ολοήμερες στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες.